Luba Uitzendbureau

Manager CNC Engineering

Details van de functie

Logo Over de functie

In de rol van Manager CNC Engineering geeft jij leiding aan een team CNC-programmeurs en je bent verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van de automatiseringssystemen voor de verspanende CNC machines. Daarnaast geef jij advies over investeringen in nieuwe productiemiddelen en besturingssystemen zodat het bedrijf in de toekomst ook met de beste machines kan werken om het product te produceren. Je werkt hierbij nauw samen met de afdelingen productie en technische dienst.

Maak jij van deze fulltime functie als Manager CNC Engineering in Waddinxveen jouw nieuwe baan? Reageer dan direct.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een toonaangevende fabrikant van afsluiters en drukventielen van twee centimeter tot ruim twee meter hoog. Robuust en hightech. Een thuis voor de ruim 370 medewerkers die samenwerken aan dit bijzondere product.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau