Luba Uitzendbureau

Monteur aanleg speelterreinen en sportparken

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Monteur vind je het een uitdaging om speelterreinen en sportparken volledig in te richten, inclusief de bijbehorende ondergronden zoals kunstgras. Je zorgt voor de benodigde materialen en zet dit zo efficiŽnt mogelijk in. In deze rol ben je mede verantwoordelijk voor de uitvoering van het werk rondom speel- en sportplekken. Samen met de Voorman en jouw collega?s realiseer je een mooi totaalplaatje van ieder project. Samenwerken en een goede afstemming met de Voorman, Projectleider en opdrachtgever is dan ook belangrijk. Kortom je bent mede verantwoordelijk voor het gehele project, van grondverzet tot en met de eindmontage van de toestellen.

Over het bedrijf

Het is de missie van dit bedrijf om buiten bewegen en recreŽren aantrekkelijk te maken en te houden. Door het ontwerpen en onderhouden van speel- en sportplekken (beweegplekken), uitdagende speel- en sporttoestellen ťn straatmeubilair nodigen zij jong en oud uit om meer buiten te bewegen en te recreŽren. Samen met 100 collega?s realiseren zij honderden projecten per jaar in de Benelux en exporteren daarnaast hun producten wereldwijd. Kantoor en productie zijn gevestigd in Nieuwendijk(NB). De bedrijfscultuur is informeel en de lijnen zijn kort.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau