Luba Uitzendbureau

Medewerker service buitendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Het bedrijf waar je komt te werken levert kozijnen aan partners/andere bedrijven die eigen monteurs in dienst hebben die de kozijnen plaatsen bij de eindklant. Wanneer de kozijnen zijn geplaatst, is er regelmatig onderhoud nodig en daar houd jij je mee bezig. Hierbij is een grote mate van zelfstandigheid vereist, waarbij vakkennis, ervaring en creativiteit vereisten zijn. Uiteraard ben je servicegericht en communicatief vaardig. Je bent je ervan bewust dat jouw gedrag en handelen bijdraagt aan een positief resultaat. Het werkterrein bevindt zich door heel Nederland, hiervoor krijg je een compleet ingerichte bedrijfsbus ter beschikking. Daarnaast werk je met een telefoon en laptop zodat je bereikbaar bent en de afhandeling van de opdracht kunt verwerken. De planning en bevoorrading van het werk wordt vanuit Zwaag gecoördineerd. Het is belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken en dit ook waardeert. Daarnaast heb je een ondernemende instelling; je bent direct en praktisch.

Over het bedrijf
  • Jouw toekomstige werkgever richt zich sinds de oprichting in 1995 op het ommantelen van kunststof en aluminium(kozijn) profielen/gevelelementen met een kleurfolie. De optimale uitrusting, de strenge interne en externe kwaliteitstesten, de hoogwaardige materialen waarmee gewerkt wordt en de deskundigheid van de medewerkers maken het mogelijke een kwalitatief hoogwaardig product te fabriceren. Door de ervaring die onze opdrachtgever in de afgelopen 25 jaar heeft opgebouwd zijn ze in staat de kernpunten van het bedrijf "flexibiliteit, korte levertijden en gegarandeerde betrouwbaarheid" waar te maken!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau