Luba Uitzendbureau

Constructiebankwerker lasser

Details van de functie

Logo Over de functie

Je werkt in de loods in een eigen werkhoek waarin je aan de slag gaat als allround constructiebankwerker / lasser. Het is belangrijk dat je zelfstandig aan de slag kunt met werkorders en technische tekeningen. Dagelijks maak jij het plaat, installatie en constructiewerk wat door je collega's gebruikt wordt in de assemblage van de robots. Ook voorbereidende werkzaamheden zoals knippen, kanten, zagen, boren en tappen pak jij op. Het zijn middelgrote en kleine constructies. Binnen het bedrijf worden er verschillende robots gemaakt dus voor jou is geen dag hetzelfde. Kortom een baan met veel afwisseling!

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken ontwikkelt en levert technologisch hoogwaardige producten voor voornamelijk veestallen. Dit zijn mobiele robots en mechanische producten zoals voer- en mestschuivers. Zij kennen de stal door en door en innoveren voortdurend. De mestafvoersystemen vinden vandaag de dag hun weg over de hele wereld middels een netwerk van dealers. Met 90 medewerkers is dit een sterk groeiend bedrijf, constant op zoek naar verbetering. Om deze reden worden jouw initiatieven sterk gewaardeerd!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau