Luba Uitzendbureau

CNC Frezer

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Vlaardingen
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze uitdagende functie als CNC Frezer ben jij verantwoordelijk voor het produceren van mechanische componenten door middel freesmachines. Met jouw ervaring ga jij gemakkelijk zelfstandig aan de slag met het programmeren en in- en omstellen van de machine aan de hand van technische tekeningen en productieopdrachten. Met jouw oog voor kwaliteit lever je hoogwaardige producten af. Jouw werk is afwisselend doordat je kleine en middelgrote series maakt. Jouw werkdag is van maandag t/m vrijdag overdag.

Over het bedrijf

Dit bedrijf al meer dan 100 jaar werkzaam in machine reparatie, nieuwbouw en gespecialiseerd in hei- en funderingsmachines en toebehoren. Zij zijn tevens importeur van Delmag machines en hebben regelmatig een gevarieerde hoeveelheid goede funderingsmachines op voorraad, nieuw en gebruikt. Het is een klein bedrijf waar een informele werksfeer heerst

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau