Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider/Project Engineer

Details van de functie

Logo Over de functie

Je krijgt in deze functie te maken krijgen met verschillende technische disciplines, zodat de werkzaamheden nooit routinematig zullen verlopen. Als rots in de branding geef je sturing aan de monteurs en coŲrdineer je de werkzaamheden tussen engineering, werkplaats en klant-locaties. Hierbij geven ze alle kans om jezelf te ontwikkelen binnen de informele organisatie. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het ontwikkelen van hoogwaardige hydraulische systemen en bedieningselementen, die bestand zouden zijn tegen buitengewone belastingen voor gebruik in nieuwe technologieŽn. Daarnaast ook produceer je hydraulische systemen voor nationale en internationale bedrijven, die state-of-the-art installatievaartuigen ontwikkelen en bouwen. Je draagt zorg voor de kwalitatieve en kwantitatieve uitvoering van innovatieve projecten en zorgt ervoor dat materialen tijdig en kostenbewust worden ingekocht.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een ?system integrator? voor hydraulische systemen en (bijbehorende) elektrische besturingen. Het heeft ruim 25 jaar ervaring in integrale oplossingen voor projecten in de Offshore en (Maritieme) Industrie. Van ?stand-alone? applicaties, zoals hydraulische lieren tot complete ?turn-key? projecten, zoals jack-up systemen. Dit bedrijf is een ambitieuze partner die de steeds hogere technische eisen van de markt verwerkt tot realiteit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau