Luba Uitzendbureau

Meubelmaker jachten

Details van de functie

Logo Over de functie

Als meubelmaker bij dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het maken en monteren van meubels en interieuronderdelen. Middels werktekeningen en zaaglijsten ga je aan de slag om het interieuronderdeel op de juiste wijze te maken. Je draagt zorg voor het inmeten en installeren van op maat gemaakte producten op boten en jachten en je ondersteunt de collega?s van productie op de locatie in Warmond. De klanten van je nieuwe werkgever zijn kritisch en verwachten het allerbeste resultaat. Jij zet je dan ook voor de volle 100% in. Je werkt nauw samen met de CAD tekenaar, de productie medewerkers en accountmanager voor een optimaal eindresultaat bij de klant.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is expert in het ontwerpen en produceren van bekleding. Met een club gezellige collega's werk je elke dag aan de mooiste producten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau