Luba Uitzendbureau

Leerling monteur airconditioning

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat aan de slag als leerling monteur en je komt te werken met airco's. Je leert de kneepjes van het vak en je wordt opgeleid tot vak volwassen monteur. Je komt bij verschillende locaties in Nederland en werkt samen met leuke collega's. Jij repareert, sluit aan, en geeft de klant adviezen over de airco's.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is opgericht in 1995 en uitgegroeid tot een compleet installateur op het gebied van klimaatbeheersing. Naast een Montage en Service afdeling is er een eigen Productieafdeling, waardoor er snel en flexibel gewerkt kan worden. Airconditioning staat voor schone, gezonde gekoelde of verwarmde lucht. Het is niet alleen zorgen voor verkoeling in de zomer maar zorgen dat er een prettig klimaat is, het gehele jaar door. Het verversen van lucht is minstens zo belangrijk, zeker in de wintermaanden wanneer ramen zelden opengaan. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met airconditioning, de toepassing van hoogwaardige materialen en apparatuur. En deskundig opgeleid personeel staan borg voor goede adviezen, vakmanschap en een vlekkeloze service. Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres betreft kennis van alle voorkomende airconditioningsystemen die voor de meest uiteenlopende situaties toepasbaar zijn; van slaapkamer tot kantorencomplex. Dit betekent ook dat er voor projecten waarbij maatwerk omtrent de airconditioning gewenst is, jouw toekomstige werkgever de benodigde apparatuur in eigen beheer fabriceert.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau