Luba Uitzendbureau

CNC Frezer

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Vlaardingen
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie als CNC draaier/frezer in Vlaardingen ga je aan de slag op de productievloer. Je bedient de draai/frees machine, voert de juiste informatie in en zorgt ervoor dat de productie op gang komt. Je controleert de geproduceerde onderdelen op beschadigingen en de juiste afmetingen door middel van een digitale schuifmaat. Naast jouw eigen productie controleer je ook onderdelen van jouw collega's op de juiste specificaties en zorg je er tussendoor voor dat de werkplaats schoon en opgeruimd blijft.

Het gaat om een werkweek van maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 uur. In het weekend ben je lekker vrij!

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag voor een internationale organisatie met een productielocatie in Vlaardingen. Jouw toekomstige werkgever produceert onderdelen die wereldwijd verkocht worden aan grote spelers in de olie industrie. Op de locatie in Vlaardingen werken 24 enthousiaste collega's waarvan zo'n 13 op de productievloer/in het magazijn. Je komt te werken in een goed georganiseerde werkomgeving waar veiligheid hoog in het vaandel staat.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau