Luba Uitzendbureau

ElektriciŽn

  • Vacature
  • Noord-Holland
Beverwijk
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Op dagelijkse basis ben jij bezig met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden, zoals het samenstellen, plaatsen en aansluiten van verdeelborden. Daarnaast pas je de elektrische installaties aan en breidt je deze uit volgens de instructie van de projectcoŲrdinator. Jij ontdekt storingen en verhelpt deze storingen, zodat de installatie werkt. Je keurt de elektrische installaties en communiceert dit aan de projectcoŲrdinator, zodat hij op de hoogte is van de door te voeren herstelwerkzaamheden. Ook beoordeel je de elektrotechnische werkzaamheden van collega's op de klantlocatie, welke zijn vastgelegd in de aanwijzing. Je gaat in deze functie niet alleen op operationeel niveau meedraaien, maar ook op tactisch niveau door actief deel te nemen aan werkoverleggen, toolboxmeetings, werkplekinspecties en verbeterteams. Tot slot keur je alle arbeidsmiddelen en handgereedschappen.

Over het bedrijf

Je gaat werken in een bedrijf dat zich bezig houdt met tijdelijke en permanente ruimtes die in verschillende sectoren worden geleverd zoals, industrie, bouw, onderwijs en evenementen. Daarbij zorgen ze ook verschillende services in deze ruimtes waaronder, meubilair, airconditioning, veiligheidssystemen en data verbindingen. Dit bedrijf verkoopt en levert onder andere units, containers, tenten, opslagplaatsen, kassa units op festivals, mobiele stembureaus en tijdelijke ruimtes voor scholen. Zeer gevarieerd dus! Tijdens het coronavirus stijgt het aanbod voornamelijk in de zorg, zoals units voor GGD testruimtes. Het bedrijf beschikt over een groot bedrijventerrein, waar de (mobiele) units/containers opgeslagen staan die terug komen van klanten. Er heerst een familiecultuur, waarbij medewerkers sociaal, pragmatisch en nuchter ingesteld zijn. Er wordt hard gewerkt en werknemers blijven lang in dienst, omdat de werksfeer als zeer goed wordt ervaren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau