Luba Uitzendbureau

Werkplaatsmedewerker Zetterij

  • Vacature
  • Noord-Holland
Wormerveer
26 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als werkplaatsmedewerker zetterij ga jij je in een plezierige werkomgeving bezig houden met dun aluminium plaatmateriaal van 1,5 mm. ? 3mm. Dit plaatmateriaal lees en meet je van tekeningen af en ga je zetten en bewerken. Dit doe je op een moderne werkplaats. Daarnaast controleer jij jouw werkzaamheden op kwaliteit en maatvoering. In je pauze is er tijd voor een potje tafelvoetbal samen met je collega?s.

Over het bedrijf

Je werkgever is gevestigd in Wormerveer en is één van de eerste bedrijven in Nederland met naadloze aluminium dakgoten en heeft sindsdien veel praktijkervaring met het fabriceren en monteren van dakgoten. Binnen het bedrijf hangt een erg goede werksfeer, waarbij het werk als team wordt uitgevoerd en humor belangrijk is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau