Luba Uitzendbureau

Monteur

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Zoetermeer
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw werkdag begint tussen 07:00 en 08:00 uur op kantoor, afhankelijk van de afstand naar de klus. Samen met collega's neem je de planning door onder het genot van een bak koffie of thee. Drink je dit niet? Geen probleem, het water staat ook altijd koud. Als het drankje op is en de plannen besproken zijn, spring je met je mede (hulp)monteur de bus in en rijden jullie naar de eerste locatie. Woon je wat centraler in Nederland? Geen probleem! Vanuit je woonplaats kan je ook direct naar de werklocatie gaan. Samen met je directe collega zijn jullie voornamelijk werkzaam in de Randstad en in het oosten van Nederland. Klanten zijn vaak zakelijke klanten waar jullie soms wel meerdere dagen bezig zijn, vanwege de grootte van de installatie. Het komt ook voor dat je bij particulieren thuis komt, waar je soms maar een uurtje bent.

Je werkzaamheden op locatie bestaan onder andere uit het onderhouden, in- en afstellen, testen en controleren van koel- en klimaatbeheersingssystemen, zoals koeltechnische installaties, airconditioners en luchtbehandelingsinstallaties. Daarnaast voer je lichte reparaties uit of verhelp je lichte storingen. Daarnaast heb je veel contact met de klanten, dus is het belangrijk dat je communicatief sterk en representatief bent. Eenmaal terug op kantoor bespreek je de dag en drink je samen met je collega's nog een kop koffie, thee of glas water. Daarna zit de dag er op!

Met al jouw ervaringen en kennis leer je de kneepjes van het vak aan je hulpmonteur en stuur je hem aan. Het is belangrijk dat geduldig bent en je jezelf collegiaal opgesteld, wellicht wordt de hulpmonteur door jou wel een volwaardig monteur. Ben jij een junior met de juiste papieren? Geen probleem, ook jij kan solliciteren

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever levert, installeert en onderhoudt sinds 1997 alle fabrikaten, airconditioning en warmtepompen bij bedrijven en particulieren in heel Nederland. Het kantoor is gevestigd in Zoetermeer en dit is (voor de meeste collega's) de verzamelplaats. Hierin bevinden de kantoren, maar ook een showroom voor klanten! Ze hebben een ruime ervaring in vrijwel alle sectoren van de markt en service staat hoog in het vaandel. Het is voor hun belangrijk dat collega's uitstekende service bieden op het gebied van advies, installatie en aftersales en een duidelijke prijsstelling. Afspraken worden vooraf vastgelegd en willen altijd dichtbij de klant zijn. Ze zoeken iemand die zich hier compleet in kan vinden!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau