Luba Uitzendbureau

Technisch verkoop binnendienst medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze afwisselende functie inventariseer je de wensen van klanten en adviseer je ze over onze producten. Onze klanten zijn hoofdzakelijk machinebouwers. Als vast aanspreekpunt beantwoord je al hun vragen, werk je aan orders, behandel je ordertrajecten en nog veel meer! Je bent medeverantwoordelijk voor het optimaal vermarkten van onze producten. Je rapporteert rechtstreeks aan het Hoofd Verkoop Binnendienst.

Je werkt met een enthousiast team in een informele sfeer. We zetten samen de schouders eronder en helpen elkaar graag. Ondanks de huidige coronamaatregelen, zorgen wij ervoor dat jouw inwerkperiode soepel en prettig zal verlopen.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een innovatief en eigenzinnige producent van kunststof transport- en procesbanden. Zij zijn werkzaam in de lichte en middelzware industrie met een sterk accent op de agri- en horticultuur. De producten zijn onder andere terug te vinden bij de bakker, in de plantenkas en zelfs in de skihal. Jouw nieuwe werkgever levert maatwerk waarbij meedenken en adviseren een heel belangrijke rol speelt. Dit maakt jouw nieuwe baan divers en uitdagend. Jouw nieuwe werkgever is een organisatie met veel aandacht voor de medewerkers en een informele sfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau