Luba Uitzendbureau

Montage medewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Leiderdorp
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het installeren en monteren van onder andere fietsparkeersystemen, overkappingen, voetbalkooien en straatmeubilair. Je werkt samen met je collega bij uiteenlopende projecten op verschillende locaties. Samen plaats je de producten zorgvuldig met het gebruik van de projecttekeningen en zorg je dat dit veilig gebeurd. Je draagt bij aan de duurzame leefomgeving van de mens met als resultaat een mooie, comfortabele en veilige buitenruimte! Soms is het nodig om te blijven overnachten tijdens een project. Je werkt samen met mensen die een passie hebben voor hun werk en trots zijn op hun product. Er is daarnaast veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, hier heb je je eigen vrijheid in.

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever is een groot bedrijf met ook vestigingen in het buitenland, BelgiŽ en Duitsland. Ze ontwikkelen en leveren straatmeubilair aan o.a. aan gemeente, architecten, scholen, bouw- en recreatieondernemingen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau