Luba Uitzendbureau

Storingsmonteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Ben jij op zoek naar een technische uitdaging? Dan zit je hier goed. Je krijgt binnen deze functie veel vrijheid maar ook veel verantwoordelijkheid. Als storingsmonteur los je werktuigbouwkundige- en elektrotechnische storingen in PLC-systemen op. Binnen deze functie draai je mee in een 5 ploegendienst, dit wil zeggen 2 ochtend- , 2- middag en 2 nachtdiensten. Je werkt 6 dagen en dan ben je 4 dagen vrij.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een van de grootse bedrijven in Terneuzen en is continue bezig met duurzaamheid. Elke dag proberen zij weer hun product verder te ontwikkelen om de generaties na ons veilig te stellen. Naast dat het een groot bedrijf is staat ze ook voor gezelligheid met loyale medewerkers en bieden voldoende doorgroeimogelijkheden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau