Luba Uitzendbureau

Elektromonteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Als elektromonteur hoef jij je nooit te ververvelen. Binnen dit bedrijf ben jij onmisbaar want jij zorg dat de boel blijft draaien. Je voorkomt storingen en dit kunnen er soms 5 op een dag zijn en soms 1 per week maar daarnaast houd je je ook bezig met lopende projecten en zijn er genoeg uitdagingen om bezig te zijn. Je bent werkzaam met geavanceerde systemen waaronder PLC systemen. Hier moet je ervaring mee hebben voor deze functie.

De functie wordt verricht met een twee ploegensysteem. Dit wil zeggen dat je 6 dagen werkt en daarna 3 dagen vrij bent. De 5-ploegendienst ziet er als volgt uit: 3 ochtenddiensten van 06.30-14.30 uur en 3 avonddiensten van 14.30-22.30 uur.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een van de grootse bedrijven in Terneuzen en is continue bezig met duurzaamheid. Elke dag proberen zij weer hun product verder te ontwikkelen om de generaties na ons veilig te stellen. Naast dat het een groot bedrijf is staat ze ook voor gezelligheid met loyale medewerkers en bieden voldoende doorgroeimogelijkheden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau