Luba Uitzendbureau

Monteur

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Vlaardingen
28 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie als storingsmonteur binnendienst in Vlaardingen ben jij de held van de productieafdeling! Als de operators niet weten wat ze met een storing aan moeten, ben jij degene die een oplossing biedt. Door jouw technische inzicht in combinatie met mechanische en elektrotechnische kennis help jij de afdeling draaiende te houden. Gelukkig komen grote storingen niet dagelijks voor, mede doordat je dagelijks het onderhoud goed bijhoudt.

Op dit moment wordt er gewerkt in 2-ploegendiensten. Mogelijk gaat dit veranderen naar een ander ploegensysteem waarbij je ook nachtdiensten draait.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in pet-care. Op de locatie in Vlaardingen houden zij zich vooral bezig met het verpakken van de producten voor diverse eigen- en private labels. Met zo'n 50 enthousiaste collega's zet jij je dagelijks in om de processen soepel te laten verlopen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau