Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker metaal

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Zoeterwoude
21 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In jouw nieuwe werkomgeving ga je met je collega's aan de slag om 'kooien' voor klanten af te leveren. Het specialisme van jouw werkgever is het leveren van totaaloplossingen in de vorm van kooien en constructies waarin specifieke gevoeligheid en elektronische lading gemeten en toegevoegd kan worden aan producten. Dit zijn de machines die ervoor zorgen dat producten terecht een CE of ISO keurmerk kunnen krijgen.
Je start 's ochtens om 7:00 met je collega's om te bespreken wat de belangrijkste taken zijn. Vervolgens ga je met je eigen klus aan de slag en rond 15:30 ben je meestal wel klaar en kunnen jij en je collega's van een lekkere lange avond genieten. Je houdt je gedurende de dag bezig met je eigen project in de assemblage. Meestal ben je bezig met het assembleren van metalen deuren, die de meeste aandacht verdienen om te zorgen dat een 'kooi' daadwerkelijk geÔsoleerd blijft. Je bent dus telkens bezig met je eigen project, maar krijgt en biedt zo nodig hulp als het even lastiger is. MIG/TIG lassen is bijvoorbeeld meegenomen, maar mocht je dit (nog) niet kunnen, dan zijn er altijd collega's om je te helpen!

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij aan de slag kan gaan produceert een echt niche product. In de elektrotechniek zijn zij echt het aanspreekpunt en dť plek om objectieve metingen te doen. Klanten van deze organisatie nemen zogeheten kooien af die door dit bedrijf geproduceerd worden en ook in Europa worden ze ook geleverd. Van telefoons tot auto's worden in deze kooien getest. Het zijn essentiŽle metingen die hier worden gedaan en daarom is het werk wat jij mogelijk gaat doen dan ook zo belangrijk. In een team van collega's wat al heel lang bij dit bedrijf werkt, wordt er nu gezocht naar collega's met frisse energie die bewust voor langere tijd aan de slag willen!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau