Luba Uitzendbureau

Service Monteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Je zorgt voor de technische opbouw en ingebruikstelling van de componenten en systemen. Dat doe je zowel in Noordwijkerhout als bij klanten op locatie in binnen- en buitenland. Daarnaast verleen je service en onderhoud aan bestaande machines en installaties. Je werkt elke dag met deze producten. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en komt veel bij klanten over de vloer. Die ervaringen combineer je om mee te denken over het optimaliseren van componenten, systemen en procedures en het uitbreiden van de productrange.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft meer dan een halve eeuw ervaring in stortgoedtechniek en procesengineering. Hun componenten en systemen voor de verwerking van droge, vaste stoffen zijn in procesinstallaties over de hele wereld te vinden. Er heerst binnen het bedrijf een collegiale sfeer en collega's zijn altijd bereid elkaar te helpen. Je gaat werken met 35 gemotiveerde collega?s met één gezamenlijk doel: een mooi product voor onze klant neerzetten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau