Luba Uitzendbureau

Technisch medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Bleiswijk
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als technisch hal-medewerker ga jij door het vuur voor jouw collega's en de klant! Niet letterlijk natuurlijk, want dat zou te gevaarlijk zijn. Veiligheid staat hoog in het vaandel bij dit brandlaboratorium in Bleiswijk. De eerste periode loop je mee met een collega om wegwijs te worden binnen dit mooie bedrijf. Omdat veiligheid zo belangrijk is, krijg je uiteraard de juiste instructies van je directe collega's. Zodra je voldoende kennis hebt, ga je metalstud-, cellenbeton- of kalkzandsteen-wanden voor proefstukken volgens de tekening vervaardigen.

Jij zorgt er daarnaast samen met jouw collega's voor dat de brandtesten goed uitgevoerd kunnen worden. Je doet dit door middel van het aanbrengen van meetsensoren op proefstukken volgens tekening, het plaatsen van de proefstukken met behulp van een bovenloop kraan bij de brandwerendheidsoven(s) en het aansluiten van de meetsensoren. Jij bedient de meet- en sturing programma's tijdens de test en jij houdt je zodra de test is afgerond bezig met het zeker stellen van de omgeving en het demonteren/afvoeren van proefstukken.

Over het bedrijf

Al meer dan 65 jaar is dit bedrijf wereldwijd erkend als specialist in brandonderzoek. Hier ligt ruime kennis op het gebied van testen, engineering en modellering, certificering, inspecties, training en expertise. Om veilige leef- en werkomstandigheden te waarborgen voert dit bedrijf ook andere veiligheidsgerelateerde zaken uit zoals bouwkundige integriteit en beoordelingen van materialen, componenten en systemen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau