Luba Uitzendbureau

Service & Installatie monteur

  • Vacature
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In de functie van service installatie monteur ben jij verantwoordelijk voor de installatie van trapliften en daarnaast het opvolgende onderhoud hieraan. Dit werk verricht je in jouw regio en dat is Haarlem/Amsterdam. Je werkt bij de mensen thuis, welke voornamelijk senioren zijn of hulpbehoevende mensen. Hier plaats je de traplift en vervolgens geen je uitleg aan de gebruiker hoe ze er gebruik van kunnen maken. Mochten er op latere momenten storingen zijn of onderhoud nodig, dan stap jij in je bus en ga je heen om het te verhelpen. Hier komt jouw technisch inzicht goed bij van pas. Jouw sociale skills helpen je zeker verder, want jij bent uiteraard het gezicht van dit bedrijf en komt bij de mensen over de vloer.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationaal en innovatief bedrijf dat streeft naar perfectie van het geproduceerde, op maat gemaakte product. Het is een fabrikant met een historie in liften van ruim 130 jaar. De producten worden geheel ontwikkelt vanuit de wensen van de klanten. Door de gesprekken die zij met klanten voeren kunnen ze garanderen dat het een kwalitatief, eigentijds en innovatief product is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau