Luba Uitzendbureau

Technisch productiemedewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Purmerend
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als allround technisch medewerker bij dit innovatieve bedrijf, ga jij je bezig houden met het maken van composiet mallen. Jij ondersteunt de polyesterverwerker in zijn werkzaamheden. Denk hierbij aan het vormen van polyester producten met diverse mallen en het maken van putliners die zij toepassen bij het renoveren van rioolputten. Je biedt ondersteuning bij de ontwikkeling van nieuwe producten en de nieuwe technische toepassingen. Het is belangrijk dat je oog voor detail hebt en je verantwoordelijk voelt voor een goed eindresultaat. Omdat je met verschillende chemicaliŽn en machines werkt, is het in deze functie heel belangrijk dat de veiligheidsprotocollen in acht worden genomen en dat je dus bewust en veilig je werkzaamheden uitvoert.

Over het bedrijf

Jouw werkgever is in 1958 als familiebedrijf opgericht. Je komt in een leuk, enthousiast team te werken die altijd bezig zijn met ontwikkeling. Het produceren van composiet producten is de core business. Zij onderscheiden zich door het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten direct in kleur. Door te investeren in productontwikkeling en techniek lopen zij voorop. Vanaf de fase van productontwikkeling bieden zij technische ondersteuning en begeleiden zij met de ontwikkeling van plan tot product. Hierbij zetten zij de meest geschikte productietechniek in.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau