Luba Uitzendbureau

Bouwkundig Tekenaar

Details van de functie

Logo Over de functie

Als bouwkundig tekenaar ga jij je bezig houden met het maken van bouwkundige en constructieve overzichts- en detailtekeningen bij en het aanvragen van bouwvergunningen. Je zorgt als bouwkundig tekenaar voor het uitwerken van het bouwkundig ontwerp vanuit de wensen van de klant, de opdrachtomschrijving, berekeningen, overleg met (interne) toeleveranciers en de eigen bouwkundig projectleider. Daarnaast ondersteun je de bouwkundig projectleider zodat projecten efficiŽnt verlopen van bouwaanvraag tot oplevering. Je komt te werken bij een groeiend bedrijf in Zwaag waar ruimte is voor creativiteit. Het is belangrijk dat jij het overzicht bewaart door jouw uitstekende helicopterview. Ook is jouw improvisatievermogen hoog; jij gaat geen uitdaging uit de weg! Ben jij hiernaast goed in plannen, organiseren en coŲrdineren, dan is dit echt jouw droombaan!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gevestigd in Zwaag. Een groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van grote volumineuze bedrijfsgebouwen, welke als ?Design & Build? worden aangenomen. Dit bedrijf is ťťn van de leidende ontwerpers en bouwers in Noord-Holland. Je werk voornamelijk voor vaste opdrachtgevers waar vertrouwensrelaties mee opgebouwd worden. Het werkgebied is Noord-Holland. Zij onderscheiden zich door het slim ontwerpen en het kosten efficiŽnt bouwen, waarbij typische werken zijn (volumineuze) bedrijfs- en opslaghallen eventueel met kantoorgedeelte, op- en overslagterminals, bulkloodsen, luifels e.d. Hun specialisten optimaliseren ieder gebouw om zodoende het meest economische resultaat te bieden. In verband met toenemende groei is binnen het team een vacature ontstaan voor een ervaren bouwkundig tekenaar. Er heerst een no-nonsense mentaliteit en er zijn korte lijnen. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling waarbij een informele en open werksfeer heerst.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau