Luba Uitzendbureau

Inside sales engineer

Details van de functie

Logo Over de functie

Je komt te werken bij een bedrijf in Zoetermeer. Samen met het salesteam ben je verantwoordelijk voor het commerciŽle succes. Je gaat het klantcontact onderhouden met distributeurs in binnen-en buitenland. De vragen die je kan krijgen zijn technische en commerciŽle vragen. Tevens beheer je de mailbox, maak je offertes, verwerk je klantorders in het systeem en zorgt dat de informatie correct wordt overgedragen. Wanneer er bij de klant spraken is van extra behoeften, speel je hier op in en stem je dit af met de accountmanager. Ook blijf je op de hoogte van de ontwikkeling in de markt, door o.a. het volgen van producttrainingen, cursussen bij de leveranciers.

Over het bedrijf

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt, produceert en verhandelt dit bedrijf een uitgebreid pakket aan innovatieve producten voor de proces, farma, voedingsindustrie en de OEM markt. Daarnaast verzorgt dit bedrijf in hun kalibratielab (RVA) kalibraties op het gebied van druk, temperatuur en diverse elektrische grootheden. Jouw toekomstige werkgever is zeer oplossingsgericht en klantgedreven. Op dit moment werken er zo'n 33 medewerkers bij dit bedrijf. Dit bedrijf vindt het belangrijk dat de medewerkers goed in hun vel zitten en doen er dan ook alles aan om een fijne en veilige werkomgeving te creŽren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau