Luba Uitzendbureau

Monteur Allround Buitendienst

  • Vacature
  • Noord-Holland
Velsen
27 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze fulltime functie ben jij werkzaam in het montageteam van het bedrijf. Jij voert met dit team diverse projecten uit van de meest grote industriŽle installaties. Projecten zijn gericht op het bouwen, leveren en onderhouden van deze installaties. Jij zal in deze functie actief bezig zijn met het uitvoeren van tal van technische handelingen, zoals het fitten, lassen, installeren en demonteren van deze onderdelen. Daarnaast zal je boren, slijpen, plaatjes vastmaken, sleutelwerk verrichten. Belangrijk is dat je tekeningen kan lezen en dat je actief mee wil denken met het oplossen van problemen. Jouw creativiteit komt hier goed van pas!

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gevestigd in Velsen-Noord. Het bedrijf is al ruim dertig jaar actief in de industriŽle markt met het bouwen van apparaten en het maken en renoveren van leidingsystemen. Het bedrijf is het beste als het gaat om 3D scanning, engineering van werktekeningen, maken en monteren, repareren en aanpassen van stalen en roestvaststalen leidingen en apparaten. Het gaat hierbij om onwijs grote installaties, zoals koelwater header buizen, dikke gasleidingen en gaskoeling. Het bedrijf hecht veel waarde aan de veiligheid van de medewerkers. Er heerst een goede werksfeer in het bedrijf en een platte organisatie structuur. Dit zorgt voor korte communicatielijnen, waardoor je snel kan schakelen. Ontwikkeling van de medewerkers wordt centraal gesteld in dit bedrijf. Fouten zijn bij dit bedrijf leermomenten om het de volgende keer beter te doen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau