Luba Uitzendbureau

Bijrijder Witgoed

Details van de functie

Logo Over de functie

Iedere dag start je bij je op de zaak, hier drink je samen met je collega een bakkie koffie voordat jullie op pad gaan. De werkzaamheden bestaan met name uit het bezorgen/aansluiten van diverse witgoed apparatuur en het inbouwen van keukenapparatuur. Dit kan zijn van het installeren van een magnetron, tot het inbouwen van een vaatwasser. Twee rechterhanden en enige technische kennis is dus een vereiste van de functie.

Deze functie start parttime met de voorkeursdagen zaterdag en maandag, daarna kan het meer worden als je meer zelfstandig wordt.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een specialist in witgoed en keukenapparatuur. Een klein hecht team waar ruimte is voor een lach. Waar mensen met plezier werken en waar ze graag een collega zoals jij zoeken! Het bedrijf is gevestigd in Wormer, veel klussen zullen dan ook in de buurt zijn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau