Luba Uitzendbureau

Veiligheidscoördinator

Details van de functie

Logo Over de functie

Een nieuwe functie binnen een hecht familiebedrijf waar je zelf je eigen invullen aan kan geven. Het doel is om de veiligheid, milieu en kwaliteit binnen de organisatie nog meer te verhogen. De focus ligt op het gebied van veiligheid, het onderhoud van de huidige certificeringen. RIE, VCA, Veiligheidsladder en toolboxen zijn termen die jou niet onbekend zijn. Het beoordelen van werkplannen en up-to-date zijn van de recente wet- en regelgeving zijn daarin onderdelen van de functie. Door middel van advisering en ondersteuning van directie, leidinggevenden en personeelsleden ben jij dé voortrekker om bovenstaande naar een hoger plan te tillen. Ben jij nuchter en hou je van praktisch handelen? Dan ben jij dé KAM-coördinator die wij zoeken!

Over het bedrijf

Een staalbouwbedrijf gevestigd, in Obdam in de kop van Noord-Holland. Gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, conserveren en monteren van staalconstructies. Met name gericht op renovatie, utiliteitsbouw en alles daar tussenin. Van balkonconstructie tot aan de Ziggo Dome. De wensen van opdrachtgever, architect en constructeur worden vertaald naar een op maat gemaakte staalconstructie. Hierbij maken zij gebruik van moderne technieken zoals BIM en 3D scanning. n begint bij staal, bouwen begint bij Vic Obdam.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau