Luba Uitzendbureau

Autopolijster

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Noord-Holland
De Goorn
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

We zijn op zoek naar medewerkers die interieur - en exterieure behandelingen van auto`s tot in de puntjes kunnen verzorgen. Jouw toekomstige werkgever is ongeveer 2 jaar geleden zijn bedrijf gestart, voortgekomen uit een hobby. De service die hij levert wordt gewaardeerd, want het bedrijf gaat uitbreiden. Je kunt jouw bijdrage gaan leveren, en er met je collega`s voor zorgen dat alle klanten weer blij en tevreden wegrijden. Wrapping, detailing, carwash en nog vele andere specialistische werkzaamheden gaan behoren tot jouw afwisselende takenpakket.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is ongeveer 2 jaar geleden zijn bedrijf gestart, voortgekomen uit een hobby. De service die hij levert wordt gewaardeerd, want het bedrijf gaat uitbreiden. Je kunt jouw bijdrage gaan leveren, en er met je collega's voor zorgen dat alle klanten weer blij en tevreden wegrijden. nee is hier geen optie, alle auto`s komen er weer als nieuw uit te zien.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau