Luba Uitzendbureau

Monteur fiets rolstoelen

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Moordrecht
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als monteur fiets rolstoelen ben jij verantwoordelijk voor het assembleren, onderhouden en repareren van handgemaakte rolstoelen, handbikes en elektrisch ondersteunde aankoppelfietsen. Daarbij kijk jij altijd naar de wensen van de klant en stem jij eventuele aanpassingen af naar de wensen van de klant. Bovendien ontvang en controleer jij binnenkomende units. Ook ondersteun jij bij algemene taken van de afdeling binnendienst. Om deze functie uit te oefenen is het belangrijk dat je sociaal en communicatief zeer vaardig bent omdat jij veel klantcontact hebt met verschillende klanten. Daarnaast kun jij zowel zelfstandig als in een team werken en heb jij een flexibele en proactieve houding en denk jij in oplossingen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkomgeving bevindt zich in een mooi modern gebouw. Er is een showroom waar de klanten te woord worden gestaan. Ter plekke worden de rolstoelen aangepast. Je moet denken aan rolstoelen die gebruikt worden in de sportwereld.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau