Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker planten

  • Vacature
  • Noord-Holland
Heemskerk
19 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Vind jij het heerlijk om zelfstandig productiewerk te verrichten in een rustige werkomgeving? Werk jij graag fulltime met planten en het liefste in een middag/avonddienst en heb je ervaring met productiewerk? Dan is dit waarschijnlijk een leuke vacature voor jou!

Jij zal kleine plantjes vermeerderen op een 'steriele wijze'. Met een mes en pincet snijd jij de plantjes aan de hand van duidelijke snij instructies. Jouw rol is erg belangrijk, omdat jij ervoor zorgt dat de plantjes verder kunnen groeien. Dit doe je door plantjes nauwkeurig te snijden en in bakjes te plaatsen. Je zorgt voor een schone werkplek, zodat er geen eventuele infecties in andere bakjes terecht komen. Omdat hygiŽne erg belangrijk in het productieproces, is het niet mogelijk om te praten met collega's. In de pauze buiten de cleanroom omgeving is dit natuurlijk wel toegestaan.

Vind jij het toch prettig om ergens naar te luisteren tijdens het werk? Dan kun jij jouw eigen muziekoortjes indoen en genieten van muziek, terwijl je je werk uitvoert. Je zal komen te werken in de avonddienst van 15.45 tot 23.45 uur. Dit vindt jij fijne werktijden!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de specialist in veredeling, selectie en vermeerdering van orchideeŽn. Zij zijn marktleider in uitgangsmateriaal van orchideeŽn in de wereld. Het is een familiebedrijf met kenmerkende platte organisatiestructuur en informele omgangsvormen. Naast een goede werksfeer bevordert deze laagdrempelige bedrijfscultuur ook contact met de werkvloer en een goede uitwisseling van kennis en ervaring tussen medewerkers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau