Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Schoonrewoerd
27 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als productiemedewerker van kazen heb je een veelzijdige functie. Weet jij wat aanpakken is, stiekem een beetje gek op kaas en sta je stevig in je schoenen? Dan loop jij misschien binnenkort wel rond in dit bedrijf! Je werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit:
  • Het uitvoeren van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het opzoeken en verzamelen van orders kaas, maar ook de kaas voorzien van banderol en/of etiket en het vooraf verpakken van de kaas
  • Kwaliteitscontrole
  • Plastificeren, poetsen en keren van kazen
  • Inschikken, je maakt ruimte voor nieuwe partijen
  • Laden en lossen van kaas

Mocht jouw nieuwe werkgever meer dan tevreden over je zijn dan willen ze je graag opleiden tot operator!

Over het bedrijf

Bij dit bedrijf werken er zo'n 430 enthousiaste collega's aan het succes. Dat gebeurt vanuit de productielocaties in Schoonrewoerd, Dalfsen en Wageningen. Een club van marketeers, researchers en developers is eveneens gevestigd in Schoonrewoerd, direct naast de fabriek. Handig en uniek. Je gaat twee deuren verder en je staat in de fabriek. In 1914 zijn hier voor het eerst de deuren geopend.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau