Luba Uitzendbureau

Technisch productiemedewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Schagen
22 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Wil jij onderdeel uitmaken van groot internationaal bedrijf en werken in een hecht team? Wellicht ben jij dan onze nieuwe medewerker SMD. Wat ga je doen?

Op deze afdeling gaat het om het assembleren van units. Ook houd jij je bezig met boorwerkzaamheden, het aansluiten van draadjes, persen en plakken. Als alles in elkaar zit, getest is en goedkeuring heeft, dan wordt het verzendklaar gemaakt om op een later tijdstip door de buitendienst op locatie gemonteerd te worden.

Over het bedrijf

Deze werkgever is een begrip in de regio, bestaat ruim veertig jaar en heeft kantoren in Nederland en in het buitenland. In Schagen bevindt zich het hoofdkantoor waar ook de ontwikkeling en productie plaats vindt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau