Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zeeland
Burg Haamstede
19 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Niet te vergelijken met een horeca restaurant, want de hoeveelheid maaltijden die hier gemaakt worden kan je niet meer bijhouden. Samen met je collega's werk je mee om maaltijden voor te bereiden, zorg je ervoor dat de producten de juiste etikettering krijgen en zorg je ervoor dat het gehele proces lekker door loopt.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is de bekendste van het land in het maken van kant en klaar maaltijden en je maakt er tot wel 20.000 maaltijden per dag in de Kookfabriek. Toppings maken ze in hoogtijdagen wel meer dan 100.000 per dag op de afdeling Porti-pack. In de soepkeuken maken ze ieder dag de lekkerste kant en klaar soepen. Het is een bedrijf dat groeit en goed zorgt voor zijn medewerkers. De medewerkers die hier werkzaam zijn zien het als de ideale werkgever.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau