Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Roelofarendsveen
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In dit mooie bedrijf wat is gespecialiseerd in Food: geconserveerde groenten, hummussen en sauzen, ga jij als productiemedewerker aan de slag om bij te springen in de komende drukke maanden. In de komende periode van 3 tot 6 maanden worden met name augurken in potten verpakt en verzendklaar gemaakt. Wanneer het warm is 's nachts groeien deze augurken enorm hard, terwijl het bij koelere temperaturen wat achterblijft. Daarom is het in deze branche zo dat het aantal uren aan werk dat er wekelijks ligt enorm kan variŽren. In deze functie ga jij om 7:00 's ochtends elke dag in Roelofarendsveen aan de slag en ben je flexibel om tussen 30 en 50 uur per week te maken afhankelijk van de drukte. Je werkdag is doorgaans wel rond 16:00 alweer klaar, al kan dit door verschillen in hoeveelheid werk ook eerder of later zijn. Je werkt als machinebediende, maar ook sta je regelmatig aan een lopende band samen met jouw collega's. Je houdt je af en toe ook bezig met het afstellen van de machines en als je hier aanleg voor hebt zijn er doorgroeimogelijkheden en je weet natuurlijk nooit of er collega's opzeggen of meer werk beschikbaar komt waardoor je langer kan blijven. De ruimte waarin je werkt is daarnaast netjes en schoon.

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever is een middelgrote organisatie die zich specialiseert in groente en fruit. Momenteel is de productie gericht op augurken. Er werken gemotiveerde collega's in een schone en nette omgeving. De werkgever is goed te bereiken met de auto en er zijn parkeermogelijkheden voor de deur.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau