Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zeeland
Goes
26 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Hoe ziet jouw werkdag eruit in jouw functie als productiemedewerker? Je start je werkdag vanaf 7.00 uur met een kop koffie. Samen met het team worden de belangrijkste zaken met elkaar besproken en de taken onderverdeeld. De taken die je gaat uitvoeren zijn erg gevarieerd en wisselen af met je collega's gedurende de dag. Jij bent verantwoordelijk voor de laatste loodjes in de productie, door jouw snelle handelen kan de productie door blijven produceren. Je loopt goed op schema, hierdoor kun jij ook nog bij je collega's bijspringen. In de middag ga je gezellig lunchen met je collega's. Na de lunch ga jij verder waarmee je begon, het afwerken van de producten. Hierdoor ben je een zeer belangrijke schakel in het productieproces zodat de klanten een mooi product geleverd krijgen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een snel groeiende organisatie en verwacht op korte termijn te verhuizen naar een grotere locatie in de omgeving. Ze werken voor de levensmiddelen sector. Ze verpakken saladeverrijkers, zoals noten, kruiden en verschillende toppings. Het bedrijf vindt het belangrijk dat je het naar je zin heb op je werk, om zo tot een juiste en een kwaliteit productie te komen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau