Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Sassenheim
28 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als productiemedewerker bij dit bedrijf ben jij verantwoordelijk voor je eigen lijn. Hierbij controleer je op grondstoffen, dien je machines in op de juiste instelling en zorg jij voor de gestelde kwaliteitseisen. Je gaat ook nauw samenwerken met de inpakkers en operators. In dit bedrijf gaat het werk door van maandag tot en met zaterdag, hierin ben jij dan ook flexibel. Je werktijden zijn wisselend, er wordt gewerkt in 2-ploegendienst: 05:00 t/m 14:00 uur en 14:00 t/m 23:00 uur

Over het bedrijf

Je werkt voor een echt familiebedrijf dat voedingsmiddelen levert aan grote retail- en horecabedrijven in Nederland. Ze hebben een breed assortiment van brood- en toastsalades, sauzen en vleeswaren, wat jouw werk lekker afwisselend maakt. Je werkt in een leuk team met collega?s. Er wordt aandacht besteed aan gezelligheid, zo is er regelmatig een bedrijfsuitje en lunchen jullie met de pauze samen in de bedrijfskantine. Ook wordt aan iedere werknemer aandacht besteed. Hierdoor voelt niemand zich een nummer binnen het bedrijf, maar word je echt gehoord!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau