Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker gordijnatelier

  • Vacature
  • Noord-Holland
Wormerveer
21 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

De meeste tijd besteed je in de productieruimte waar je voornamelijk met vouwgordijnen werkt. Jij bent verantwoordelijk voor het (op)vouwen van de gordijnen en het nameten langs de tafel, op de hanger hangen van de gordijnen, gordijn aan de rails van het zak apparaat hangen, bandjes om de gordijnen niet. Andere voorkomende werkzaamheden zijn: vlinderen van de gordijnen (enkele plooi, dubbele plooi) loodjes inzetten, ringen inslaan, draadjes afknippen en gordijnen scannen voor verzending.

Over het bedrijf

Dit bedrijf maakt gordijnen voor particulieren in opdracht van woninginrichters, binnenhuisarchitect en grootwinkelbedrijven zoals bijvoorbeeld de Hema. Het bedrijf zit sinds juni vorig jaar in een spiksplinternieuw pand in Wormerveer. Dus als jij aan de slag gaat heb je alleen het beste en het nieuwste van het nieuwste.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau