Sensire

Verzorgende IG - regio Oude IJsselstreek

  • Vacature
MBO
  • Gelderland
Ulft, Silvolde, Gendringen, Varsseveld, Terborg
26 september 2021

Details van de functie

Logo Wat vinden wij bij Sensire belangrijk?

Leven zoals u wilt. Dat is de belofte die wij aan onze klanten doen. Dat jij alles op alles zet om aan deze belofte bij te dragen vinden wij bewonderingswaardig. Als Verzorgende IG stap je letterlijk bij onze klanten binnen en draag je samen met jouw collega’s bij aan het geluk van onze klant. Want zeg nou zelf, iedereen wil toch zo lang mogelijk in zijn eigen omgeving blijven leven en wonen? Gelukkig is dit, met de noodzakelijk zorg, veelal mogelijk voor onze klanten.

Digitale zorg en innovatie zijn beiden hot topic in onze sector, ook bij Sensire. Er zijn volop mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan (digitale) zorgtechnologie en zorg op afstand, ook als verzorgende IG. Een mooie kans om naast je dagelijkse werkzaamheden bezig te zijn met de zorg van de toekomst.

Wat ga je doen als verzorgende IG?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in jouw wijk hun naasten. Je ondersteunt de klanten bij de alledaagse bezigheden, zoals opstaan en persoonlijke verzorging. Dat betekent niet dat je alles voor ze doet. Je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden voor de klant en stimuleert de klant om ook zelf te ontdekken wat ze weer of nog kunnen. De afwisseling in het werk en de persoonlijke band die je opbouwt met klanten maakt het werk als verzorgende IG bij Sensire zo leuk en bijzonder.

Een groot deel van de medische handelingen, zoals medicijngebruik en wondzorg, voer je zelf uit. Voor meer specialistische zorg kun je collega verpleegkundigen uit jouw team of collega’s van het Expertisecentrum inschakelen. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel voel je feilloos aan waar je op dat moment prioriteit ligt.

Wie ben jij?

Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid weet je door te vragen en de gevoelige snaar bij jouw klant te raken. Hierdoor kom je steeds meer te weten over jouw klant. Zo kun jij de zorg en ondersteuning goed prioriteren en voel je feilloos aan wat de klant op dat moment nodig heeft en van jou verwacht. Je kunt goed zelfstandig werken, snel handelen en schakelen. Je weet altijd je hoofd koel te houden, ook bij onverwachte situaties.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:
  • een diploma Verzorgende IG (niveau 3), Ziekenverzorging of MDGO-VP;
  • je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen bij indiensttreding;
  • je beschikt over een geldig rijbewijs.
Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie Verzorgende IG valt in de schaal FWG 35 (€1.960,02 tot €2.845,21, exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Wil je veel uren maken? We kunnen je een groot contract bieden. We gaan graag in gesprek omtrent jouw wensen! We snappen dat dit voor iedereen anders is. Veel is dan ook mogelijk.

Omdat wij graag een duurzame relatie aangaan met onze medewerkers behoort ook een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Daarnaast krijg je van ons een iPad en smartphone in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken.

Enthousiast geworden?

Solliciteer snel via onderstaande button en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Marcella Ruthers, wijkverpleegkundige, via [klik hier voor het telefoonnummer] of met Desiree van Putten, teamregisseur, via [klik hier voor het telefoonnummer] . Zij beantwoorden jouw vragen graag.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire