Sensire

Verzorgende - Voorst/Twello

Details van de functie

Logo Wat ga je doen als verzorgende?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in jouw wijk en hun naasten. Je ondersteunt de klanten bij de alledaagse bezigheden, zoals opstaan en persoonlijke verzorging. Dat betekent niet dat je alles voor ze doet. Je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden voor de klant en stimuleert de klant om ook zelf te ontdekken wat ze weer of nog kunnen. Een deel van de medische handelingen, zoals medicijngebruik en (lichte) wondzorg, voer je zelf uit. Voor meer specialistische zorg kun je een collega verzorgende IG of verpleegkundigen uit jouw team of collega’s van het Expertisecentrum inschakelen. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel voel je feilloos aan waar je op dat moment prioriteit ligt.

Digitale zorg en innovatie zijn beiden hot topic in onze sector, ook bij Sensire. Er zijn volop mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan (digitale) zorgtechnologie en zorg op afstand, ook als verzorgende. Een mooie kans om naast je dagelijkse werkzaamheden bezig te zijn met de zorg van de toekomst.

Het team

In regio Voorst werken we in 4 verschillende teams met medewerkers van alle leeftijden door elkaar. Ieder team bestaat uit 8 tot 15 collega's van verzorgenden, verzorgenden IG, verpleegkundigen, wijkverpleegkundigen en een teamregisseur. De diensten variŽren tussen de 4,5 en 6,5 uur. Je werkt in een vast team en werkgebied en hoeft geen nachtdiensten te draaien, daarvoor kennen we binnen Sensire het mobiele nachtteam. Nieuwe en huidige medewerkers geven aan de de teams heel laagdrempelig, erg behulpzaam en bereidwillig zijn. Er heerst een goede sfeer binnen de teams, iedereen wil elkaar op alle vlakken graag helpen en ondersteunen. Ondanks dat je elkaar niet per se heel vaak ziet, zijn de lijntjes kort.

Wie ben jij?

Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid weet je door te vragen en de gevoelige snaar bij jouw klant te raken. Hierdoor kom je steeds meer te weten over jouw klant. Zo kun jij de zorg en ondersteuning goed prioriteren en voel je feilloos aan wat de klant op dat moment nodig heeft en van jou verwacht. Je kunt goed zelfstandig werken, snel handelen en schakelen. Je weet altijd je hoofd koel te houden, ook bij onverwachte situaties.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:
  • Een diploma Verzorgende niveau 3, Bejaardenverzorgende MSPO of MDGO-VZ;
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie Verzorgende valt in de schaal FWG 30 (€1863,09 tot €2631,63), exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. We kunnen je een contract bieden van maximaal 24 uur per week. Heb je hierin andere wensen gaan we graag het gesprek met je aan. Onze routes variŽren in lengte tussen de 4,5 en 6,5 uur. Bij aanvang bieden we je een jaarcontract. Daarnaast krijg je van ons een iPad en smartphone in bruikleen, die je ook privť mag gebruiken.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Mariska Berendsen, teamregisseur, op via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire