Sensire

Verzorgende IG - Flexpool

  • Vacature
MBO
  • Gelderland
Zutphen, Eefde, Warnsveld, Gorssel
18 september 2021

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Je wordt ingezet op de momenten dat de teams op onze locaties in Eefde, Gorssel, Warnsveld en Zutphen (tijdelijk) behoefte hebben aan een extra collega, bijvoorbeeld bij vakantie of ziekte. De flexibiliteit die jij zoekt is voor onze teams heel waardevol: je bent een hele welkome aanvulling op de vaste collega’s. Uiteraard bepaal je zelf wanneer jij wel en niet beschikbaar bent om te werken, zo kun je werken heel goed combineren met je gezin of je studie. Tijdens het werk krijg je te maken met verschillende doelgroepen, PG, somatiek en revalidatie. Dit maakt het juist zo afwisselend!

Werkzaamheden

Als Verzorgende IG draag je samen met jouw collega’s bij aan het geluk van de bewoners. Jij bent, samen met jouw collega’s, eigenlijk altijd het eerste aanspreekpunt voor de bewoner en hun naasten zoals familieleden en mantelzorgers. In onze kleinschalige woonzorglocaties zorg je voor een veilige woonomgeving met oog voor de dingen die voor de bewoner waardevol zijn. Ondanks dat je geen vaste kracht bent, wil je graag de eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen leren kennen om bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van leven van de bewoner. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat zij kunnen blijven doen wat ze belangrijk vinden. Dat betekent niet dat je alles voor de bewoner doet. Gedurende de dag ondersteun je de bewoners: je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Er zijn verschillende taken rondom ADL, medicatie, voeding en diverse activiteiten. Vaak ben je samen met collega’s aan het werk, op sommige momenten sta je alleen op de afdeling. Alles bij elkaar maakt dat het werk zo leuk en afwisselend.

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken wij een collega die flexibel inzetbaar is en op een rustige manier probleemoplossend te werk gaat. Geen dag is hetzelfde, dat vraagt van jou de nodige creativiteit als het gaat om de invulling van de dag. Jij zet hen altijd centraal.

Omdat je soms alleen op de afdeling staat, is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en niet in de stress schiet.

Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen we van jou de volgende praktische zaken:
  • Je hebt minimaal het mbo-diploma verzorgende IG niveau 3;
  • Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.
Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

Wij gaan graag met jou in gesprek over jouw ideale werksituatie. Uren en werkdagen bepalen we dan ook in overleg. Zo hou je zelf regie over de balans tussen werk en privé en werk je wanneer het jou uitkomt!

De functie Verzorgende IG is ingeschaald in FWG 35 (€1.960,02 tot €2.845,21 excl. 8% vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%) conform de cao VVT. Op basis van jouw wensen bepalen we samen het exacte aantal uur en het gewenste dienstverband. Een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Dieuwertje Vrolijk, coördinator Flexpool, telefoonnummer 06 – 58 83 96 19, Inge Streppel, coördinator Flexpool, telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] of met Claudia Snelleman, telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] . coördinator Flexpool.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire