Sensire

Verzorgende IG - Den Ooiman Oleander - Doetinchem

Details van de functie

Logo Wat ga je doen als verzorgende IG?Als Verzorgende draag je samen met jouw collega’s bij aan het geluk van de bewoners. Jij bent, samen met jouw collega’s, altijd het eerste aanspreekpunt voor de bewoner en hun naasten zoals familieleden en mantelzorgers.
Jij draagt zorg voor een veilige woonomgeving met oog voor de dingen die voor de bewoner waardevol zijn. Jij wil graag de eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen leren kennen om bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van leven van de bewoner. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat zij kunnen blijven doen wat ze belangrijk vinden. Dat betekent niet dat je alles voor de bewoner doet. Gedurende de dag ondersteun je de bewoners: je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Er zijn verschillende taken rondom ADL, medicatie, voeding en diverse activiteiten.
Alles bij elkaar maakt dat het werk zo leuk en afwisselend.

Den Ooiman - Oleander

Den Ooiman heeft een speciale wooneenheid die geheel gericht is op mensen met parkinson, afdeling Oleander, en twee somatische afdelingen: Clematis en Klimop. Jij komt te werken op Oleander. Oleander is geheel ingericht op de specifieke wensen en behoeften van mensen met parkinson. Zo is er helder licht en een omgeving die zo min mogelijk prikkels geeft, zodat mensen met parkinson er de rust ervaren die ze nodig hebben. In de gezamenlijke huiskamer speelt zoveel mogelijk het dagelijks leven af. De krant lezen, een spelletje doen, televisie kijken, samen koken en eten. Het huis biedt een fijne sfeer, veiligheid en goede zorg; de familie kan het contact en de extra activiteiten bieden die het welzijn van de bewoner vergroten. Den Ooiman beschikt eigenlijk over alle faciliteiten die nodig zijn om zoveel mogelijk aan te sluiten bij het leven zoals onze bewoners dat gewend zijn.

Op Oleander is plaats voor 15 bewoners. Het hechte team bestaat uit ongeveer 25 collega's waaronder verzorgenden IG, verpleegkundigen, een (senior) teamverpleegkundige en een teamreggiseur. Het team staat echt voor 'Leven zoals u wilt'. Hierdoor zijn de pieken qua het verlenen van zorg verspreidt over de dag en wordt er maatwerk geleverd. Er is echt tijd en aandacht voor de bewoner. Het team wilt de bewoners graag zo snel mogelijk leren kennen, om goed te kunnen inspelen op de wensen en behoeften. Daarbij is de rol van de familie onontbeerlijk, zij hebben een grote betrokkenheid.

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken wij een collega die op een rustige manier probleemoplossend te werk gaat. Geen dag is hetzelfde, dat vraagt van jou de nodige creativiteit als het gaat om de invulling van de dag, zonder dat de bewoners daar last van hebben. Jij zet hen altijd centraal. Regelmatig organiseren wij spiegelgesprekken met familie en naasten. Zij geven tips en aandachtspunten aan, (kritische) aandachtspunten weet jij positief op te pakken en om te buigen naar kansen. Je (h)erkent zwakke punten en bent bereid je hierin te laten begeleiden of bijscholen. Individueel of in teamverband.

Je staat stevig in je schoenen staat en kunt omgaan met onverwachte situaties. Werken op onregelmatige tijden, zoals weekenden en nachten, zijn voor jou geen probleem.

Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen we van jou de volgende praktische zaken:
  • Je hebt minimaal het mbo-diploma verzorgende niveau 3 en je beschikt over Verzorgende IG werk- en denkniveau;
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kun je bij indiensttreding overleggen.
Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie verzorgende IG valt in de schaal FWG 35 (€1.960,02 tot €2.845,21, exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Wij bieden een contract van maximaal 28 uur per week. We gaan hierover graag met je in gesprek. Omdat wij graag een duurzame relatie aangaan met onze medewerkers behoort ook een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Veel is mogelijk!

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Jessica Klatt, teamregisseur via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire