Luba Uitzendbureau

Medeweker binnenmelder avond

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het goed klaarzetten van de voorraad zodat je collega's de volgende ochtend direct van start kunnen gaan. Jij zorgt ervoor dat de voorraad is ingedikt zodat er geen onnodig lange route wordt afgelegd door de orderpickers. Hierbij is het belangrijk dat je oog hebt voor detail. Op het moment dat producten verplaatst worden moet dit goed worden door gegeven zodat jouw collega het goed in het systeem kan zetten. Bij het klaarzetten van nieuwe handel zorg je ervoor dat deze op de juiste plaats komen. In de koelcel waar alle producten geleverd worden werk je met zogenoemde elektrische 'trekkers'. Tijdens jouw eerste werkdag word je hier wegwijs mee gemaakt zodat je weet hoe deze machine werkt. het is belangrijk dat je hierbij de veiligheid in acht neemt. Je werkdagen zijn zondagochtend van 09.00 tot ongeveer 14.00 uur en maandag tot en met woensdag van 17.00 uur tot einde werk. Meestal is dit tussen 22.00 en 01.00 uur.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een veelzijdig bedrijf, dat continu in ontwikkeling is. De organisatie is een van de grootste spelers op de bloemenveiling. Ze werken samen met groothandelaren, kwekers en bloemisten op internationaal niveau. Je komt te werken in een leuk team met hardwerkende collega's. Openheid, korte lijnen, verantwoordelijkheden die laag in de organisatie worden gelegd en een no-nonsense mentaliteit is wat zij van jou verwachten. Ze zullen je het vak leren door te beleven: ga het gewoon maar eens doen!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau