Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider/calculator

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze veelzijdige functie is geen dag hetzelfde. Je begint je dag met een kop koffie en groet je collega's. Dan gaat iedereen aan de slag en kijk je naar je taken van de dag. Er staan nog twee nieuwe aanvragen op je te wachten waar je een offerte voor gaat maken. Daarna ga je aan de slag met de voorbereidingen van een nieuwe bestelling. Je maakt alle berekeningen aan de hand van tekeningen en kijkt of alle materialen voorradig zijn. Alle gegevens van de bestelling verwerk je in het computersysteem zodat jouw collega's in de fabriek weten wat ze moeten doen. Het is belangrijk dat je oog voor detail hebt. Een fout in het begin van het proces heeft vergaande gevolgen voor het vervolgproces. Tijdens het gehele proces ben jij verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, coŲrdinatie en de afhandeling van het project.

Tussen de werkzaamheden door help je de klant die binnen komt lopen om de producten te bekijken in de showroom. Met jouw kennis van de producten en commerciŽle instelling gaan zij tevreden naar huis en heb jij een nieuwe offerte te schrijven. Tijdens de pauze kun je ontspannen door een potje tafeltennis te spelen of te darten met je collega's. Zo kun je met gezonde energie je dag weer vervolgen. Er is nog een klant die gebeld moet worden om de offerte mee door te nemen en een aannemer om aan te geven dat de bestelling klaar is. Vervolgens sluit je je dag af met het maken van een tekening in het programma Wimpro. De meeste dagen ben je om 16.00 uur klaar met werken. Mocht er een spoedorder binnen komen, dan kan het voorkomen dat je moet overwerken.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een innovatief bedrijf dat kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien produceert voor de niet particuliere markt. Het is een gezellig familiebedrijf waar, met 15 collega's hard gewerkt wordt en de sfeer informeel is. Om te ontspannen kun je een potje tafeltennis spelen of darten. Elke maand is er een vrijdagmiddag borrel en wanneer het weer mogelijk is, worden er andere uitjes georganiseerd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau