Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Boxtel
19 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij bent samen met jouw collega's verantwoordelijk voor het productieproces soepel te laten verlopen. De producten moeten namelijk om de juiste manier geproduceerd worden zodat het voldoet aan de eisen van de klant. En de klant is koning uiteraard! Je gaat met verschillende productiemachines werken zoals; CNC machines, robots en cobots. Geen een dag is hetzelfde en je gaat met meerdere machines werken, lekker veel afwisseling dus!

Over het bedrijf

Dit bedrijf is al meer dan 100 jaar dť specialist in het ontwerpen, wampersen en verspanen van complexe procuten, van kleine tot middelgrote series. Ze produceren unieke producten en maken hier ook zelf een ontwerp van. Als medewerker kun je dus actief meedenken want alle ideeŽn zijn welkom! De producten zijn gemaakt van koper, messing en aluminium. Samen met een team van 25 gedreven collega's zet iedereen zich iedere dag voor 150% in. Teamsfeer is ontzettend belangrijk en daarom zijn er regelmatig teamuitjes, vrijdagborrels en jaarlijkse BBQ's aanwezig om teambuilding te stimuleren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau