Continu professionals

Assistent Projectmanager met Innovatieve Aanpak

Details van de functie

Logo Krijg jij ook energie door je op veel dingen tegelijk te focussen? Ben jij het liefst met meerdere zaken op hetzelfde moment bezig? Lees dan snel verder want dit is de functie voor jou! Als assistent van de projectmanager ga jij je bezighouden met meerdere projecten binnen de woning- en utiliteitsbouw. Jij gaat assisteren bij het opstellen van installatietechnische adviezen en/of ontwerpen. In jouw functie als Assistent Projectmanager werk je nauw samen met de afdeling modelleurs en bouwfysica. Ook ga jij de contacten onderhouden met onder andere opdrachtgevers, ontwerpers en leveranciers.

Functie eisen
Een afgeronde MBO- of HBO- opleiding, bij voorkeur in de richting bouwkunde, bouwfysica of installatietechniek;Goede beheersing van de Nederlandse taal aangezien de voertaal binnen het bedrijf ook Nederlands is; Je 0-3 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare functie met utilitaire projecten en woningbouwAls Assistent Projectmanager moet je een proactieve, leergierige houding hebben en uitdagingen als iets positiefs zien in plaats van hiervoor terugdeinzen. Voor klanten moet jij je flexibel opstellen om aan de vraag te voldoen binnen afgezette kaders. Ervaring met Auto-Cad en/of Revit/BIM is een pré.

Arbeidsvoorwaarden
Naast een uitdagende functie bieden wij je nog meer moois. Als Assistent Projectmanager krijg je het volgende: Een goed salaris en arbeidsvoorwaarden - Doorgroeimogelijkheden aangezien de organisatie groeiend is; Een jonge organisatie waarbij de communicatie in korte lijnen gebeurt; Een werkplek in hartje Breda; De mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van innovatieve projecten. Ook geeft de functie je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. De werkzaamheden zijn erg afwisselend aangezien je met veel verschillende projecten werkt en je contacten onderhoudt met allerlei instanties en afdelingen.

Info over het bedrijf
Een full service adviesbureau die zich op verschillende vakgebieden richt zoals: energie & duurzaamheid, installatietechniek, bouwkostenmanagement, brandveiligheid, bouwfysica & akoestiek en subsidieadvies. Ze leveren echt een bijdrage met hun integrale en innovatie aanpak. Dit levert de ontwikkeling op van gezonde, duurzame gebouwen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals