Louwman Mazda

Leerling Verkoopadviseur (BBL) Louwman Breda

 • Stageplaats
 • BBL-plek
MBO
 • Zuid-Holland
Breda
2 augustus 2021
1 oktober 2021

Details van de functie

Ga jij voor kwaliteit, tevreden klanten en word jij blij van prachtige auto’s, fijne collega’s en het werken bij één van de grootste dealerorganisaties van Nederland? Dan is de functie leerling verkoopadviseur echt iets voor jou!

Wat ga je doen?
Je zorgt ervoor dat de showroom er netjes bij staat. Je voorziet de auto's van prijskaarten en zorgt ervoor dat de kentekenplaten voor de proefritten geregeld zijn. Daarnaast gaan we je opleiden in het adviseren van nieuwe en bestaande klanten in de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto.
Jouw dag is geslaagd als jij net zo tevreden naar huis gaat, als de door jou geholpen collega's en klanten.

Als leerling verkoper bij Louwman Group geef jij de klant een warm welkom en weet je vertrouwen te creëren om de verkoop te realiseren.
Hierbij krijg je veel vrijheid om jouw rol in te vullen zoals jij dit wil! En natuurlijk heb je net zoveel passie voor auto’s als wij.

Wie ben jij?
Je bent een kei in in gastvrijheid en weet hoe de klant behandeld wil worden. Natuurlijk ben je een specialist in verkopen en ben jij goed in het inzien en creëren van kansen.
 • Je volgt een commerciële opleiding op minimaal MBO niveau;
 • Het ontbreekt jou niet aan een goede werkmentaliteit met gedrevenheid, enthousiasme, overtuigingskracht en resultaatgerichtheid;
 • Je kunt je vinden in onze kernwaarden: gedreven door de klant, blijven verbeteren, verantwoordelijkheid voelen en samen zijn we Louwman.

Wat bieden wij jou?
 • een salaris dat passend is voor de functie en jouw opleidingsniveau en/of ervaring;
 • meerdere aantrekkelijke personeelsregelingen waaronder korting op het kopen van een (nieuwe) eigen auto en op het onderhoud ervan.

Wie zijn wij?
Bij Louwman Group, een 100% familiebedrijf, werken we vanuit onze missie: Passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen. Samen met 3.000 collega’s voelen we ons verantwoordelijk om de best passende mobiliteit te bieden. Dat doen we door continue te verbeteren. Want samen zijn we Louwman! Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

Enthousiast geworden?
Wil jij als Leerling Verkoopadviseur meebouwen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct! Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Roel Lommers (Salesmanager) via [klik hier voor het telefoonnummer] .

Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op www.louwmangroup.nl/werken-bij/ voor de actuele vacatures.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Roel Lommers
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Louwman Mazda gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.