IKEA Heerlen

Meewerk stage sales

Details van de functie

Logo Wie je bent:
Iedere IKEA medewerker heeft zijn of haar eigen motivatie om bij IKEA te werken. Een persoonlijke missie om zichzelf, IKEA en de wereld om ons heen te verbeteren. Zo’n persoonlijke missie noemen ze in Zweden een Uppdrag. Door onze Uppdrags dragen we allemaal op onze eigen unieke manier bij aan de visie van IKEA: het creëren van een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen.

Als stagiair(e) bij IKEA moet je kunnen werken in een drukke en hectische omgeving waar je altijd klanten en collega’s om je heen hebt. Elke dag is anders.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden: 
 • Student van een relevante MBO opleiding (niveau 3 of 4) of HBO;
 • Op zoek naar een actieve & leerzame stage;
 • Een aanpakker en proactief;
 • Sociaal en je werkt graag in een team;
 • Een commercieel persoon met inzicht en affiniteit met Retail & verkoop;
 • Klant- en servicegericht.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn:
IKEA is als erkend leerbedrijf altijd op zoek naar enthousiaste studenten die op zoek zijn naar een stage- afstudeerplek. Deze stageplek is voor verschillende verkoopafdelingen. Samen met je collega's zorg je ervoor dat je afdeling netjes en commercieel is en help je klanten. Je stapt proactief op klanten af en zorgt dat je een specialist wordt van hetgeen er op jouw afdeling verkocht wordt. Onze klanten stellen allerlei vragen over mogelijke oplossingen, producten en de verschillende services die IKEA biedt.  Je leert in deze functie dus veel en bent altijd op zoek naar de juiste informatie voor deze specifieke klant.  

Als stagiaire krijg je volop de gelegenheid om te leren en begeleiden we je door je stageperiode.

Ons team binnen IKEA:
Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

IKEA Heerlen heeft een unieke marktpositie. Wij bedienen zowel Duitse, Belgische als Nederlandse klanten. Inmiddels is deze store uitgegroeid tot een vestiging met 465 enthousiaste collega’s die ervoor zorgen dat onze klanten keer op keer kunnen vertrouwen op IKEA.

Verdere belangrijke punten:
 • Ruimte voor eigen initiatieven en goede ideeën;
 • Een bruto stagevergoeding per maand bij een volledige stageweek is voor een MBO-student €340;
 • Een onvergetelijke tijd!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en/of motivatiebrief. Geef bij de volgende stap zo concreet mogelijk antwoord op de vragen die je dan ziet staan.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.

Wij kijken uit naar je solliciatie!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Mariska Luyten
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door IKEA Heerlen gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.