Atalmedial B.V. Amsterdam

Klinisch Chemisch Analist (24 tot 36 uur per week)

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
  • Vast contract
  • Tijdelijk
MBO
  • Noord-Holland
Amsterdam
2 augustus 2021
21 oktober 2021

Details van de functie

Logo Atalmedial is een van de grotere medisch diagnostische centra van Nederland. Atalmedial biedt zorgverleners en patiŽnten laboratoriumgeneeskunde om de oorzaak van een klacht of ziekte vast te stellen of om de voortgang van een ziekte of genezingsproces te kunnen volgen. We doen dat met ruim 700 medewerkers, klantgericht en efficiŽnt, tegen aanvaardbare kosten en met gebruik van de meest geavanceerde digitale techniek.

Dagelijks verwerkt Atalmedial 10.000 monsters zoals bloed, urine, ontlasting en weefsel voor diagnostisch onderzoek. Daarnaast exploiteren we een grote afdeling Trombosezorg die aan meer dan 17.000 patiŽnten antistollingszorg biedt. Het laboratorium is onderverdeeld in een centraal laboratorium (Amsterdam) en diverse decentrale 24-uur laboratoria die zijn gevestigd in ziekenhuizen (Leiderdorp, Leiden, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen). Het centraal laboratorium in Amsterdam is volledig gerobotiseerd, volgens de nieuwste technieken ingericht en heeft ťťn van de grootste geautomatiseerde tracks klinische chemie in Europa.

Voor ons klinisch chemisch laboratorium, regio Leiden, zijn wij per direct op zoek naar een: Klinisch Chemisch Analist (24 tot 36 uur per week)

Wat ga je doen?
Als analist voer je met behulp van geavanceerde analyseapparatuur een breed pakket aan klinisch chemische bepalingen uit. Je neemt bloed af bij patiŽnten en verricht werkzaamheden in het pre-analytische traject. Naast het uitvoeren van routinematige analyses doe je ook routinematig en preventief onderhoud aan het laboratoriumapparatuur. Na een inwerkperiode zal je ook avond-, nacht- en weekenddiensten gaan verrichten op de decentrale locatie in het Alrijne ziekenhuis Leiderdorp. Daarnaast werk je, afhankelijk van je aantal uren dienstverband, regelmatig op het centrale laboratorium in Amsterdam.

Wat verwachten we van je?
Je hebt een afgeronde opleiding MLO/HLO in de klinische chemie. We zoeken voor deze functie een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden die ook zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid durft te nemen. De inhoud van de functie vraagt een resultaatgerichte en onderzoekende houding. Relevante werkervaring is een prť.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Het salaris is ingedeeld in schaal 45 (min. Ä 2.251,-- en max. Ä 3.225,--) van de CAO Ziekenhuizen. De vakantietoeslag en de eindejaarsuitkering zijn 8,33% van het jaarsalaris. Medewerkers nemen deel aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Verder is er de mogelijkheid deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering. Voor overige (secundaire) arbeidsvoorwaarden verwijzen wij graag naar het kopje Arbeidsvoorwaarden en CAO op onze website www.atalmedial.nl

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met Ineke Wolvers, teammanager Laboratorium, via [klik hier voor het telefoonnummer] .

Interesse in deze vacature?

Wil jij jouw kennis inzetten en zo een cruciale bijdrage leveren aan de diagnostiek ter ondersteuning van de gezondheidszorg? Dan gaan we graag met je in gesprek. Een schriftelijke sollicitatie, voorzien van je motivatie en CV, kun je tot 21 december 2020 richten aan [stuur een e-mail]

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid geniet de interne kandidaat onze voorkeur.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Atalmedial B.V. Amsterdam
Contactpersoon:
Sylvia Castelijn
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!