Goflex Young Professionals BV

Betaald leren en werken! Haal je MBO diploma

Details van de functie

Logo Waarom kiezen voor een leer-werk traject in de techniek?
In de techniek is veel werk te vinden, en nemen de personeelstekorten snel toe. Zeker voor goed opgeleid personeel vanaf MBO niveau 3 is de vraag groter dan het aanbod. Doordat er zoveel vraag is zijn de lonen ook hoog. Het is dan ook verleidelijk om snel te gaan werken, maar het is ook interessant om te kiezen voor een voltijd MBO-opleiding, om meer kansen voor de toekomst te hebben.

Als je bij Goflex gaat werken hoef je eigenlijk niet te kiezen, je gaat namelijk direct werken en geld verdienen en je volgt tegelijkertijd een technische opleiding. Alle opleidingskosten zijn voor Goflex en je krijgt zelfs betaald voor je lesuren!

Bij Goflex kun je kiezen uit alle opleidingen in de metaal-, elektro- & installatie- branche. Je kunt vanaf alle niveaus doorgroeien naar MBO niveau 4 maar je kunt ook na bijvoorbeeld niveau 2 te hebben behaald lekker aan het werk gaan! Het is maar net wat jij in je mars hebt en wat jou het leukst lijkt.

“Wist je dat je bij Goflex in alle technische richtingen terecht kunt?”

Als Goflexer kun je een technische opleiding in vele verschillende richtingen gaan volgen. Dit zijn MBO opleidingen volgens de BBL [Beroeps Begeleidende Leerweg]. Tijdens een werkweek ga je één dag of twee avonden naar school.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Goflex Young Professionals BV
Contactpersoon:
Jolanda de Greef
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!