Consolid

Bakwagenchauffeur (C Rijbewijs)

Details van de functie

Logo Waarschijnlijk zal je het zelf ook wel herkennen, er wordt steeds meer online besteld terwijl de échte piek nog moet komen. Ter uitbreiding van het team zijn wij dan ook voor onze opdrachtgever op zoek naar gemotiveerde vrachtwagenchauffeurs met het C Rijbewijs.

Nog voordat de pakketbezorger de pakketjes bij de mensen thuis bezorgd gaat er uiteraard nog iets aan vooraf. Jij bent dus werkzaam in deze voorgaande schakel. Je gaat dus niet aan de slag als pakketbezorger/koerier maar als vrachtwagenchauffeur op de bakwagen.

Jouw werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag. Je leest het goed, dit betekent namelijk dat jij elk weekend vrij bent! Ook je starttijd is ideaal te noemen, je begint namelijk vrijwel altijd tussen 07.00 uur en 08.00 uur in de ochtend. Best luxe in de transport.

Nadat jij bent gestart in Roosendaal en je bakje koffie op hebt ga je aan de slag. Je papieren heb je inmiddels bij elkaar en met de sleutels in de hand ga je naar je wagen toe. Op naar een mooie werkdag. Een werkdag waarbij je veel klantcontact hebt en met elke klant wel even een praatje maakt. Gemiddeld heb je 25 stops per dag. Jij bent hét aanspreekpunt van de klant waardoor het belangrijk is dat je communicatief goed onderlegd en klantvriendelijk bent.

De gemiddelde dienst duurt 10 uur. Rond het avondeten ben jij dan ook altijd thuis, tenzij er onderweg onverwachts iets gebeurt wat we vooraf niet kunnen voorzien. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een wegafzetting waardoor er file is ontstaan.

Ben jij de vrachtwagenchauffeur met het C Rijbewijs die graag op schappelijke tijden wilt werken en elk weekend vrij is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer dan ook snel, voordat iemand anders je voor is. Je kan ook via Whatsapp contact met ons opnemen op het telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Arbeidsvoorwaarden

Naast een baan als vrachtwagenchauffeur waarbij je elk weekend vrij bent, bieden wij jou natuurlijk nog meer:
  • Een bruto maandloon oplopend tot EUR2563,600 (o.b.v. 40 uur)
  • Bovenstaand bruto maandloon is exclusief eventuele toeslagen
  • 8,33% Vakantiegeld
  • 25 Vakantiedagen
  • Bij aanvang direct een jaarcontract met daarna mogelijkheid tot indiensttreding bij DHL
  • Gratis nascholing code 95
  • Goede pensioenregeling bij StiPP
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid